Szállítási információk

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Megrendelését a GLS futárszolgálat szállítja ki rugalmas kézbesítés keretén belül,  munkanapokon 8-17 óra között  az Ön által megadott címre.

A futárszolgálat részére történt csomag átadásakor egy e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítás napjáról.

A rugalmas kézbesítési kísérlet szolgáltatás keretén belül a futár háromszor próbálja meg a csomagot kézbesíteni! A kiszállítás napjának reggelén e-mailben értesítést kap, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát (+36-29-88-67-00 vagy +36/20-890-0660), és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítés idejéről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül Ön kiszállítási rendelkezést tud rögzíteni, melyben kérheti a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre, személyes csomagátvételt a legközelebbi GLS depóban, illetve egy meghatározott listából kiválasztott GLS Csomagpontban. Szállítási idő 1 munkanap.

Kérjük, hogy a termékeket a futár előtt szíveskedjenek mennyiségileg és minőségileg megvizsgálni, az esetlegesen a termékeken észlelt sérülések esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A jegyzőkönyvet a futárral minden esetben írassa alá!

 

GLS csomagpontra történő szállítás

Megrendelését az Ön által megadott GLS csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 5 napon belül átveheti. A csomag a GLS csomagpontra történő megérkezéséről Ön e-mailben kap tájékoztatást. Szállítási idő 1 munkanap.

 

Személyes átvétel üzletünkben

Megrendelését, visszaigazolásunkat követően személyesen is átveheti üzletünkben. Személyess átvétel esetén mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, azzal kapcsolatban, hogy a megrendelt termék melyik üzletünkben elérhető.
Üzleteink elérhetőségét ide kattintva érheti el.

 

Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díj Magyarországon (bármely fizetési mód esetén) 15 000 Ft értékig

  • Banki előre utalás esetén 1 300 Ft
  • Utánvéttel történő fizetés esetén 1 500 Ft 

Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 15 000 Ft -ot a szállítási megrendelését díjmentesen juttatjuk el az Ön által megadott címre, csomagpontra.