Rólunk

oraker-arkad hivatalos oldala, ahol Ön több ezer óra és ékszer közül választhat, kedvező árakon, ingyenes házhozszállítással.

Rövid történetünk:

A www.oraker-arkad.hu karóra és ékszerüzlet  internetes webshop , boltunk ,Pécsett az Árkád bevásárlóközpontban megtalálható a Korona Óraüzlet. Közel két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, igyekszünk vásárlóinknak a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtani. Webáruházunkban kapható összes óra és ékszer, kizárólag hivatalos nagykereskedésből származik, garanciajeggyel, eredeti díszcsomagolásban. Igyekszünk Önnek a lehető legkedvezőbb áron adni a termékeinket, ezért a házhozszállítás is ingyenes. Üzleteinkben különféle szolgáltatással várjuk vásárlóikat, többek között óra és ékszerjavítással, elem és szíjcserével. Célunk, hogy minden vásárlónk elégedetten távozzon. Mindezek eléréshez folyamatosan követjük a hazai és nemzetközi trendeket, hogy üzleteinkben a legdivatosabb ékszerek és órák is megtalálhatóak legyenek.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretne telefonon rendelni, kérjük hívjon minket a 20 / 400-5305-ös telefonszámon!